zzxx

Vi leder alle sammen efter et par måder, hvorpå vi kan blive lidt sundere – og det er kun endnu bedre, hvis disse måder, som vi finder frem til, er rigtig nemme at implementere i vores liv. Derfor giver vi her 2 nemme måder, hvorpå du kan leve et sundere liv.

Brug e cigaretter

Hvis du er nikotin afhængig, så kan det være en meget god ide at skifte de gamle og almindelige cigaretter ud med de nymodens e cigaretter. De nye e cigaretter er ikke nær så farlige for dit helbred, som de gamle cigaretter er det.

damper

Med det nye e cigaretter kan man da også for nogle meget bedre og smage gennem forskellige mærker, såsom fcukin flava, som producerer frugtsmag og lignende. På den måde kan du også få en meget bedre oplevelse med e cigaretter og samtidig også leve et sundere liv.

Gør sundheden til en vane

Det er ikke altid nemt at starte op med nye vaner, men når man først har gjort sundheden til vane, så giver det hurtigt store resultater. Prøv starte op med små skridt.

Prøv for eksempel at gøre det til en vane at tage cyklen på arbejde og lade bilen stå derhjemme. Du kan såmænd starte med at gøre det kun en gang i ugen på fast dag og derefter begynde at trappe op til flere og flere dage i ugen. Måske du også kan tage cyklen, når du skal hen og besøge en god veninde?

Sådan kan du også gribe dine madvaner an, hvor du starter med at notere alt, hvad det er, du spiser i løbet af en dag. Når du har fået et bedre overblik over, hvad det egentlig er du går og spiser, så kan du begynde at skifte det ud med nogle lidt sundere valg – ét måltid ad gangen.