zzxx

I dag lever vi generelt set længere, end hvad vi gjorde for blot fyrre år siden. Vi er mere friske, og der går længere tid imellem vores lægebesøg og skavanker. Dette kan både have noget at gøre med din fysiske sundhed og den måde du ser dig selv på – få mere info her.

Motion er noget vi gør for at leve længere

Vi lever længere, og det har vi faktisk gjort i et stykke tid. Der kan være mange forklaringer på årsagen til vores, generelt set, samlet længere levetid. Motion og kost er to af nøgleordene. Samtidig arbejder vi ikke på samme måde som førhen – håndværkere arbejder mere og mere digitalt og med teknologisk værktøj, og vi lever generelt meget sundere end tidligere. I dag er der, med de forskellige tiltag, udsprunget af politisk og aktivistisk natur med langt færre der ryger og spiser usund mad, end det var tilfældet for blot ti år siden. 

håndvægte

Brug mere tid sammen med dem vi gerne vil være sammen med

Man kan argumentere for, at vi generelt set er blevet sundere i vores tilværelse. Rygning er blevet et større tabu, og de få der nu engang ryger bliver næsten udskammet og dømt hurtigt af alt fra venner til politikere. Vi lever længere for at kunne være friske og bruge tiden sammen med dem vi holder af, som familie og gode venner. 

Overvej de små ting du kan gøre for at motionere mere

Mange af os har efterhånden fundet stor glæde og mening med at være i god form og holde sig bare en smule sund. Der findes heldigvis mange forskellige initiativer, man rimelig nemt kan tilgå, for at få en sundere hverdag. Overvej f.eks. at hoppe på cyklen om morgen, og lad bilen stå. Bare at få en halv times motion om dagen, kan gøre rigtig meget for vores generelle helbred. Ønsker man at være i decideret god form, kan man altid melde sig et af de, efterhånden mange, initiativer der opstår rundt omkring i landet, for at holde sig sund og rask. Crossfit er blevet stærkt udbredt og til tider blevet feticheret en smule.