zzxx

Effektiv træning er sundt og godt for kroppen. Om du er elitesportsudøver eller blot privatperson med hang til løbeturer, kan det dog også være enormt hårdt for kroppen. Derfor er det vigtigt at tænke i supplementer, som kan hjælpe din krop til at overkomme den hyppige træning. 

Jeg kommer tit til skade, hvad kan jeg gøre? 

De fleste har måske oplevet en enkelt skade eller to igennem sit liv. Dog kan det også være, du er én af dem, som altid døjer med skader i forbindelse med din træning. Måske synes du endda, du har prøvet alt for at undgå dette. 

Skader er én af de hyppigste årsager til, vi må bremse vores træning. Derfor er det vigtigt at tænke forebyggelse ind i træningspassene. Med et infrarødt saunatæppe fra goodflow, kan du heale eventuelle skader og derved holde dig kørende. 

Smerten kan bruges efter en hård træningssession, så du giver kroppen en velfortjent afslapning. På den måde sikrer du dig, at din krop er fuldstændig klar til de efterfølgende trænings, uden ømhed og smerter. 

Hvordan virker et infrarødt tæppe helt præcist mod skader? 

Det infrarøde tæppe er for mange blevet en naturlig integreret del af træningspasset. Helt enkelt ligger du tæppet klar på sengen, så du kan hoppe i det efter træningen. Kombinationen af varme og tyngde fremkalder en masse gode hormoner. 

Det infrarøde tæppe har altså en slags terapeutisk virkning på kroppen og hjælper dig også til bedre blodcirkulation. Du vil hurtigt opleve at musklerne slapper af og altså får den fortjente restituering, som måske normalt er svær at opnå derhjemme, når træningspassene er mange i løbet af en uge. 

Du kan med fordel følge goodflow på Instagram for på den måde at holde dig opdateret med alle nyhederne og samtidig få et kig på, hvordan andre benytter sig af tæppet.