zzxx

Er du godt på vej til en god karriere indenfor e-sport eller er du blot vildt nysgerrig på, hvad denne forholdsvis nye sports gren går ud på? Så læs med her og bliv langt klogere på, hvad et år på efterskole med e-sport som linjefag vil gøre for dig og din sport. 

mand og kvinde træner sammen

Hvad er eSport?

E-sport er en forholdsvis ny sportsgren, hvor alt foregår online. Du læste rigtigt ja, det er ikke noget med at løbe eller kaste en bold i virkeligheden. Med e-sport dyrker du sport fra din computer og det er så sandligt kommet for at blive. Indenfor e-sport er det ikke kun sportsgrene, som du kender dem, at man dyrker. 

Man kan sagtens komme på landsholdet i Fifa som er et online fodboldspil, men du kan også sagtens komme på landsholdet i helt andre typer af computerspil, som absolut ikke ellers har noget med sport at gøre. Man kan med andre ord sige, at sporten er at være virkelig dygtigt til at spille computerspil og man så dygtiggøre sig indenfor den type computerspil man finder mest spændende.  

Går eSport, sundhed og aktiv livsstil så op sammen? 

Det er meget nærliggende at blive bekymret for, om ens barn så blot vil sidde foran computeren hele dagen på sådan et efterskoleophold. Det er heldigvis ikke tilfældet. På Skolenfor som ligger i Vejle og hvor du kan have e-sport som linjefag, bliver der gået meget op i sundhed og det at være aktiv. 

Derfor er der også indrettet et helt fitnesscenter som en del af træningen til e-sport. Du skal derfor ikke være bekymret for, at sende dit barn afsted på efterskoleophold hos Skolenfor med hensyn til sundheden. E-sport handler også om langt mere end blot at spille computer. Når man går på e-sport linjen på Skolenfor, så lærer man også at udvikle sin teknik og man får mulighed for at spille i turneringer.

tre glade kvinder

Udgifter til efterskoleophold 

Det er almindeligvis kendt, at et efterskoleophold er dyrt. Men hvad koster det at gå på efterskole? Det er det langt fra alle der ved og mange bliver faktisk glædeligt overraskede. På Skolenfor beregnes prisen nemlig ud fra, hvad i som forældre tjener og har dermed ikke en fast pris. Det gør også at det faktisk er muligt for langt flere elever at komme på efterskole end man lige regner med. 

Derudover er det faktisk muligt at søge om støtte til, at ens barn kan komme på efterskole, hvis man har en stram økonomi. Man kan derfor ikke blot svare på hvad det koster, at gå på efterskole, da prisen vil være enormt svingende, alt efter hvem du spørger og rådfører dig hos.