zzxx

Er svaret på fremtiden. Det er det bæredygtige valg, med dig der har tanke på klimaet og miljøet. Elcyklerne er vejen frem og et fornuftigt alternativ, frem for køretøjer der er drevet af benzin eller diesel. 

Elcyklerne har enten monteret en center- eller en frontmotor, hvilket har betydning for trækkraften, komforten og prisen på din elcykel. Med en centermotor er motoren placeret ved pedalerne. Det vil sige at motoren tilpasser sig efter, hvor meget du selv træder til i pedalerne. Så her skal du yde for at få hjælp fra motoren, hvilket også kan give dig en højere fart samt mere motion. Med en centermotor får du også en elcykel der giver dig en mere traditionel cykeloplevelse. Elcykler med centermotor kan også være en dyre bekostning end elcykler med frontmotor. Med en frontmotor er motoren monteret på forhjulet, hvilket gør forhjulet en anelse tungere. Dette er ikke noget der har betydning for din cykeloplevelse eller komforten på en elcykel med frontmotor. Ved en elcykel med frontmotor trækker motoren kun ved hjælp fra dine træk i pedalerne. Motoren giver fremdrift efter det hastighedsniveau du har indstillet din elcykel til, det vil ikke have nogen betydning for hvor hårdt  eller hvor let du træder i pedalerne. En frontmotor hjælper dig hurtigere op i fart, hvor en centermotor skal du selv træde til for at komme op i fart. Ulempen ved en frontmotor kan være at den kan bremse dig i et friløb, du vil ikke opleve den trillende fornemmelse, som ved en elcykel med centermotor.

Hos de forskellige elcykel forhandlere kan de guide og rådgive dig i, hvilken elcykel der passer til dine behov, samt om det skal være en front- eller centerstyret motor der passer til dig. Elcykel forhandlerne ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os dem, så du får den elcykel du drømmer om, men også en god oplevelse når du bevæger dig frem på en elcykel.