zzxx

Idræt er sundt for hele livet. Det er sundt for dit immunforsvar. En styrket krop får færre fysiske problemer f.eks. ved sidde på en kontorstol. Idrætten gør os glade i låget. Den kan redde liv og den præservere liv på bedste måde overhovedet.

I parforholdet kan idrætten dog have sine ulemper. Den kan være årsagen til, at den ene part føler sig udenfor. Der kan gå rigtig mange timer ”tabt”, hvis der trænes op til en halvmaraton. 

Det kan være hårdt at vente derhjemme, når den anden er ud at spille kamp to gange om ugen. Du skal hverken droppe idrætten eller parforholdet, men de to kan lære snakke bedre sammen.

Gratis lagerfoto af atlet, barn, bevægelse

En aktiv livsstil er ikke en selvfølge for alle

I den perfekte verden er I begge ligeligt interesserede og investerede i idrættens skønne verden. 

I jeres verden er det dog anderles. I er ikke begge helt vilde med at stå tidligt op for at tage en løbetur. 

I synes ikke begge to, at det er sjovest at bruge en weekend i en sportshal til et badmintonstævne. 

I forstår ikke begge to luften fra en fodboldbane, spændingen i gymnastiksalen. 

I forstår hinanden og jeres kærlighed, det har I tilfældes. 

Måske har idrætten altid været der imellem jer, eller måske er den dukket op senere i parforholdet. Specielt hvis det er sidstnævnte, kan det være svært at forholde sig til, at den ene part hellere vil bruge sin fritid på andet og andre end jeres forhold. 

Det kan være en hård omgang, som I sammen skal forsøge at snakke jer ud af. For der skal være plads til det hele. At droppe idrætten kan ikke komme på tale, hvis det forbedrer dit liv – det samme er selvfølgelig tilfældet med forholdet. 

Så kommer det store spørgsmål, hvad skal I stille op?

Gratis lagerfoto af angst, argument, bænk

Planlæg jer til mere tid sammen

Det, I kan gøre, er at få det hele til at spille bedre sammen. De dage, hvor idrætten fylder meget, kunne være meget klogt placeret der, hvor den anden også har aktiviteter.

Hvis det er en holdsport, er det måske besværligt at rykke rundt så det passer. Og dog, for holdsporten udøves som oftest på bestemte dage, der så kan planlægges efter.

Derudover skal I forsøge at bruge mindre tid på at snakke om manglen i jeres forhold. Det er måske lettere at acceptere den nyfundne kærlighed for landevejscykling, hvis I bruger tiden på hinanden, når I er sammen.

Gratis lagerfoto af ældet, ældre kvinde, ældre mand

Brug tiden på det i elsker – hinanden

Tiden sammen kunne I bruge på at finde et nyt spisebord til boligen. At bruge tid på at indrette jeres hjem sammen, kan være en rigtig behagelig oplevelse. 

Hvis det lyder interessant, så køb spisebord her

Ved jeres nye spisebord kan bruge tiden, når I er sammen. Holde faste dage, hvor I kan spise sammen. Huske at tage pauser fra idrætten, så I kan drikke noget vin ved bordet. 

Og så må I huske at vælge et spisebord i god kvalitet, for det skulle jo helst holde hele livet. 

Med planlægning og forståelse kommer I længst.