zzxx

At sige, at hunden er menneskets bedste ven, er efterhånden blevet lidt af en kliche. Men om man vil det eller ej, er der noget om snakken. Er du hundeejer ved du sikkert, hvor særligt et forhold man får til sin hund. Og nyder du samtidig at leve et aktivt liv fyldt med motion, kan du også inkludere hunden i det. Tag eksempelvis hunden med på en løbetur eller en skøn vandretur i smuk natur – hunden vil elske det! 

Udstyr til den aktive hund

Din hund vil elske at være aktiv med dig. Den vil nyde at være med på vandre- og løbeture, eller hvad du ellers kan finde på at lave med den. Men for at jeres aktive livsstil sammen kan blive en fornøjelse for både dig og hund, vil der som regel være behov for noget særligt udstyr.

Har du eksempelvis planer om at tage hunden med på løbetur, kan det være en idé at investere i et løbebælte med hundeline. Her får du et praktisk bælte, du kan have på, når du løber, så du ikke behøver at holde hundesnoren i hånden, men stadig sikrer dig, at hunden holder sig, hvor den skal. Disse bælter fås i flere forskellige varianter. Nogle kommer med rum til godbidder til hunden og måske endda også til en lille vandflaske.

Leder du efter kvalitetshundeudstyr til din hund, er canem.dk et godt sted at kigge – Se her.

Sørg for det rigtige foder

Lever du et aktiv liv, ved du sikkert, hvor vigtig den rigtige kost er for, at du vedligeholder din krop har den rette mængde energi til dine aktiviteter. Dette gælder også for din hund. Det er altid vigtigt at fodre din hund sundt og rigtigt, men det er særligt vigtigt, at du tænker over din hunds kost, hvis du har planer om at leve et aktivt liv med din hund med eksempelvis løbe- eller vandreture.Sørg derfor for at sætte dig ind i, hvad din hund har brug for og sørg for at købe foder, der opfylder dette. Din hund har nemlig brug for både vitaminer, mineraler og proteiner, præcis som du har for at kunne holde dig sund og aktiv.