zzxx

Motion er sundt og godt for både krop og sind. Men hvordan finder vi lige tid til at motionere i en ellers travl hverdag? Det kan vi blandt andet gøre ved at lade være med at se motion som en ting der er adskilt i vores hverdag fra resten af livet. Det kan i stedet være en naturlig del af vores hverdag. 

Læs med her for at se alternative måder hvormed motion kan blive en del af din hverdag. 

Kvinde i undertøj

Gåture med hunden

Vi har faktisk muligheden for at motionere mere i vores hverdag, så længe vi foretager de rette valg. Det handler for eksempel om noget så simpelt som at tage trappen i stedet for elevatoren – eller at vælge cyklen på vej på arbejde selvom vejret ikke er det pæneste.

Men du kan også få meget motion ved simpelthen at anskaffe en hund. En hund skal gås rigtig meget med og motioneres på andre måder. Og det betyder altså også du kommer til at røre dig mere helt automatisk. Hvis det især er en livlig fætter, du får fat i, så kan det blive til rigtig meget krudt du kan brænde af i løbet af en dag. 

Kvinde motionere

Intime stunder

For langt de fleste parforhold er det vigtigt at give plads til de mere intime stunder og at dyrke nærværet sammen. Dette er ikke kun godt for parforholdet. Det er faktisk også en god og sjov måde at motionere på. Man brænder ret mange kalorier af på lidt lagengymnastik – også selvom det kun er en halv time eller mindre man kan få klemt ind her og der i løbet af ugen. 

I kan eventuelt gøre noget lidt ekstra ud af disse stunder sammen ved at købe et OBSESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT og andet sjovt. Det kan du anse lidt som dit træningstøj, hvoraf dette naturligvis ser en smule anderledes ud end de mere traditionelle tøj, som du køber nede i sportsbutikken.