zzxx
Løb

Nu er vi kommet til det, den sværere del at motionsåret. Den del, hvor det er koldt, når fodbolden eller løbeskoene findes frem. Den del, hvor vi helst bare vil smide nogle flere kulhydrater i munden. 

Men det er nu, du skal holde i. 

Selvfølgelig bliver der en lille vægtforskel, når vi går over mod de koldere måneder, hvor maden bliver federe. Og når så alting er lukket ned, hvem ser så de overflødige kilo? 

Det gør du, det gør din partner og hold så ved!

Boksning

Idræt er en forudsætning for det gode liv 

Det er nemlig ikke bare for at se godt ud, at du dyrker idræt. Det er ikke kun, fordi du får en veltrænet mave og overarme, at du dyrker vandpolo. 

Håndbolden, gymnastikken eller fitnessabonnementet startede vel ikke kun, fordi du kan smide nogle kilo og se lidt bedre ud? 

Det starter og bliver ved – for langt størstedelens vedkommende – at vi faktisk morer os ved den idræt, vi dyrker. Det er sjovt at spille holdsport, endnu sjovere at spille selv på tennis- eller badmintonbanen. 

Og ikke bare nok med, at det er sjovt, det hjælper skam også gevaldigt på din kropsholdning, din form og glæde i hverdagen. 

Når vi dyrker idræt, får vi renset lidt ud i systemet. Vi sveder – nogle lidt mere end andre. Vi får udløst en masse endorfiner, og vi holder fokus og koncentration på en ting, mens det står på. 

Det giver utrolig meget ro og energi at dyrke idræt. Nuvel, første gang du rammer tennisbanen, giver det formentlig mere ømme muskler, men når du er tilvænnet, giver det et bedre liv. 

Træning

Skønheden kommer inde- og udefra

Derefter kommer så den gode, det store plus, at glæden og energien kan ses på vores krop. Når vi forbrænder de store fedtdepoter, bliver de pludselig mindre attraktive at bygge op på ny. 

Konkurrencesport er især en fantastisk ting for vægttab. For jo bedre form og mindre overskydende fedt, jo større er din chance for at vinde næste kamp. 

Og så kan du selvfølgelig nyde synet af flot og veltrænet mave. Du kan se forandringen på din krop. 

Til hele kroppen og huden kommer her det sidste tip. Nu hvor du har trænet dig til og vedligeholdt den flotte krop selv i det mørke efterår, så brug nogle skønhedsprodukter – se eksempelvis her –  som gør din hud og hår retfærdighed. Skønheden kommer altid indefra, men vi møder den først udefra.