Lær os bedre at kende

Hvem er vi?

Et liv med sport,fitness og god kost!

Hører du til dem, der får dårlig samvittighed af at læse blogs om fitnessudøvere, der træner flere timer hver dag? Hos Idrætshus.dk ved vi alt om, hvor demotiverende det er at få råd og kost og motion, som er tidskrævende og svære at integrere i en normal hverdag med arbejde, børn og sociale arrangementer.

Derfor har vi samlet en masse artikler til dig, som alle er skrevet med henblik på at give dig inspiration, som du nemt kan bruge derhjemme.

Skab en sundere og mere aktiv hverdag med enkle råd

Den mest afgørende forudsætning for at leve sundere og mere aktivt er, at du er motiveret. Du har brug for råd, viden og information, du kan identificere dig med, og som giver dig lyst til skabe positive forandringer i din hverdag.

Idrætshus.dk henvender sig til dig, der har fuldtidsarbejde, børn, familie, og som holder af at mødes med venner i weekender.

Alle er artikler er skrevet ud fra princippet om enkelthed. Det skal være enkelt at lave sundere mad, og det skal være enkelt for dig at komme godt i gang med en motionsform, der interesserer dig.

Om det er motion eller kost, der har størst fokus for dig, afhænger af dine ønsker for livsstilsændringer. Mens nogle mennesker kombinerer de 2 områder, er der andre, som lægger størst vægt på enten mad eller fysisk aktivitet.

Artikler, der motiverer

Vi ved alt om, hvor vigtigt det er ikke kun at give råd og inspiration til motion og madlavning. Det er mindst lige så vigtigt, at du også kan læse om andre mennesker, der er i samme situation som dig. Det er helt naturligt at ’gå død’ i træning fra tid til anden. Idræthus.dk er det bedste website, når du vil lykkes med at holde fast i den sunde og aktive livsstil – også når du møder muren.