zzxx

Er du typen der måske døjer med væske i benene eller træner du f.eks. meget så kan det være, at du vil få meget glæde af en drænage. Det kan være at du har prøvet at få en drænage før, men alene fordi du ikke ønsker at skulle ud ad døren hver gang der er behov for det, vælger du det fra.

Derfor skal du vælge recovery boots

Hvis du har behov for drænage, så er det faktisk ikke nødvendigt at skulle ud ad døren for det hver gang. Du kan nemlig med recovery boots selv stå for din drænage. Det gør at du ikke behøver at ud ad døren for det første, men du skal heller ikke være afhængig af om der er en ledig tid før at du kan komme for og er behovet stort, er det dejligt at være mere fri på denne front.

For at finde frem til de perfekte recovery boots er det vigtigt at du først ser på hvad der er behov for drænage af. Er du f.eks. hæmmet i det daglige af urolige ben og har brug for hjælp til et bedre flow i blodomløbet, så kan du med fordel bruge recovery boots på benene.

Undgå urolige ben med recovery boots. Foto: Unsplash

Læs og se videoer for hver enkelt maskine og boot, før du træffer dit valg

Når du vælger hvilken maskine og hvilke boots du skal købe, så er det en god idé at læse hvad der står om hver enkelt. Der er forskel på priserne men der er også forskel på hvad maskiner og selve boots kan gøre for dig. Din højde har også noget at sige så gør dig selv den tjeneste at læse godt og grundigt hvad der er af muligheder.

Der er også lavet videoer med de forskellige maskiner og hvor der forklares hvad f.eks. en 6 kammer boot kan gøre for dig. Har du derfor besvær med at læse og forstå, kan du med fordel se videoerne, for at blive klogere på hvad dit valg skal lande på.