zzxx

Det er ikke kun vigtigt for voksne at få motion og bevægelse ind i hverdagen. Det er også vigtigt for små børn. Det sunde liv kan lige så godt starte tidligt, men det er selvfølgelig slet ikke den samme motion som voksne, små børn skal have.

Motion til de helt små

Når man er helt ny til livet, er der mange ting man skal lære. At kravle, gå, løfte ting, række ud efter ting og meget mere. Man kan på en måde kalde det motion for de helt små. Det er selvfølgelig noget, som kommer med tiden, men de kan også trænes, for eksempel med børnerytmik. På den måde bliver de bedre til at gøre disse ting, samtidigt med at de får gjort det noget mere altså, at de får mere bevægelse.

Motion til lidt større børn

Når de bliver lidt ældre, når de kan gå og løbe rundt, så er det en anden form for motion de skal bruge. Selvfølgelig skal mindre børn ikke løbe 5km om dagen eller løfte vægte i fitnesscentret. Deres motion, er mere at komme ud og lege med vennerne. Spille bold eller lege fangeleg er en god måde at få bevægelse ind i hverdagen, og små børn er jo fyldt med energi, så de ser det slet ikke som motion.

Det kan være en god ide at få dit barn til at gå til en sport. Det kan være gymnastik, fodbold, håndbold eller noget helt andet. Det vil være godt for dem at have en hobby, samtidigt med at de får motion, så de fra en tidlig alder lærer, at det er nødvendigt at bevæge sig. Det vil også hjælpe dem i fremtiden med at have en sund livsstil, når de fra de var mindre, var van til at gå til den her sport et par gane om ugen. På dem måde kommer motion og en sund livsstil lidt nemmere til dem, og de vil have en god fornemmelse af, hvad et sundt liv er. Så derfor skal de små børn også have motion, ligesom de voksne.