zzxx

Det kan være både ubehageligt og træls at se på. Naturligvis vil man gerne komme problemet til livs på den letteste og mindst invaderende måde, men hvordan finder man den bedste behandling til at få flotte og sunde ben? Det kan du lære meget mere om lige her. 

Hvad er åreknuder?

Åreknuder ligner snoede tykke blå eller lilla vener, som kan ses gennem huden. Af og til buler de også ud omkring låret eller læggen, hvilket gør dem endnu mere tydelige. De opstår ved at klapperne i benets vener beskadiges og nedsætter blodcirkulationen. Heldigvis er åreknuder ikke en farlig tilstand, men det gør den naturligvis ikke mindre besværlig at leve med. Åreknuder kan give gener som træthed og ømhed i benene, samtidig med at udseende af de små krøllede vener, forståeligt nok, er generende i sig selv. 

Hvordan slipper man af med åreknuder?

Der er heldigvis mange måder, hvorpå man kan komme åreknuder til livs. En sund livsstil med bevægelse og motion er et naturligt første skridt i retning mod at give sig selv et bedre blodomløb. Men en sund livsstil i sig selv, gør ikke at man slipper af med knuderne. En åreknudebehandling er en nødvendighed, men det er heldigvis ikke et stort indgreb. Der findes mange effektive og skånsomme behandlinger, som med smarte metoder helbreder de beskadiger vener.

Den bedste behandlingsform til dig

 Behandling af åreknuder kan virke skræmmende, men det behøver faktisk ikke være et stort indgreb. Med effektive og sikre behandlingsformer er du garanteret en positiv og tryg oplevelse med de bedste resultater.

Hos Åreknudeklinikkerne Varix tilbydes åreknude behandling kaldet Varix Combination. Variz Combination omfatter en håndfuld behandlingsformer, som kommer åreknuder til livs gennem nænsomme og effektive indgreb. Her tilbydes fire behandlinger, som kan kombineres eller benyttes enkeltvis. Behandlingerne består af laser, biologisk superlim, radiofrekvenser eller skumbehandling. Enkelte behandlingsformer omfatter minimale indgreb hvor tynde katetere indføres i venerne, hvor du her naturligvis er lokalbedøvet. Andre indgreb er lette og ikke invaderende, og du behøver derfor ingen bedøvelse eller operation. Lige meget hvilke behandlingsformer du modtager er du sikret en nænsom og tryg behandling, med positive resultater og flotte ben uden åreknuder! 

Alt afhængig af omfanget og antallet af åreknuder, kan du finde en eller kombinere flere behandlinger, som passer bedst til dig og din situation. Behandlingerne er så lidt invaderende som muligt, og foregår nemt og hurtig, således du allerede kan gå hjem samme dag kort tid efter behandlingen er gennemført. 

Undersøg dine muligheder for effektiv behandling af åreknuder, og få dine smukke ben igen på rekordtid. Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingerne, så kontakt klinikken og bliv vejledt til den bedste løsning for dig.